Община Русе обяви процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публично

...
</TD
>Община Русе обяви процедура за възлагане на обществена поръчка чрез публично
Коментари Харесай

Община Русе обяви обществена поръчка за инженеринг на обект на бул. Цар Освободител

Община Русе разгласи процедура за възлагане на социална поръчка чрез обществено съревнование, с предмет:  " Инженеринг – планиране, осъществяване на строително-монтажни работи и практикуване на авторски контрол на обект " Благоустрояване на открит пешеходен подлез на бул. " Цар избавител “ в гр. Русе за създаване на зона за битка с резултата на " топлинния остров “.

Това оповестиха от общинската администрация.

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания, както и всяко друго образувание, което има право да извършва доставки, според законодателството на страната, в която то е открито.

Документацията за публичната поръчка е оповестена в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана осведомителна система " Електронни публични поръчки “ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на предложения за присъединяване е до 23:59ч. на 16 януари 2023г.

Офертите се подават посредством платформата /ЦАИС ЕОП/ съгласно разпоредбите за нейното потребление по член 229, ал.1, т.12 от Закона за публични поръчки и при съблюдаване на условията, постановени от възложителя.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР